فرآیند خشک کردن میوه خشک بسته ای انواع توت ها نه تنها برای صرفه جویی طولانی مدت آنها، بلکه برای حفظ مواد مفید نیز راهی عالی است. لازم به ذکر است که این روش کاملاً ارزان و رایج است.
مزیت اصلی میوه های خشک این است که کنسانتره ای هستند که شامل:
آنتی اکسیدان ها؛
ویتامین ها؛
عناصر کمیاب؛
مواد فعال بیولوژیکی
در مقایسه با انواع توت ها و میوه های تازه، حاوی مواد مغذی بیشتری هستند.
ارتباط مصرف میوه های خشک در دوره های سرد سال به طور چشمگیری افزایش می یابد، در این زمان، مزایای چنین محصولاتی در قفسه های فروشگاه ها و سوپرمارکت ها مشکوک است و گاهی اوقات باعث نگرانی می شود.
متخصصان تغذیه با تجربه ادعا می کنند که مصرف منظم خشک کن می تواند سلامت کلی را بهبود بخشد.
پس از مدت کوتاهی، علائم قابل توجه خواهد بود. میوه های خشک به موارد زیر کمک می کنند:
عادی سازی سیستم گوارش؛
ناپدید شدن علائم هیپوویتامینوز؛
بهبود وضعیت چهره و مو؛
یکی از مزایای قابل توجه میوه های خشک این است که می توانند بدن را با مواد مغذی و عناصر کمیاب اشباع کنند. علاوه بر این، دومی به شکل زیستی موجود است.
آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها به آزادسازی سلول ها از ترکیباتی که دارای پیوندهای دوگانه هستند کمک می کند.
میوه ها و انواع توت هایی که به درستی و با رعایت تمام فناوری خشک شده اند، حاوی مجموعه ای جهانی از اجزای مفید و مواد معدنی هستند.
متأسفانه تعداد کمی از مردم می دانند که تنها 5 عدد زردآلو خشک می تواند دوز روزانه کلسیم و آهن را برای بدن تامین کند.
شایان ذکر است که این همان چیزی است که به عادی سازی سطح مطلوب وضعیت خون کمک می کند.
فواید میوه های خشک بسیار ارزشمند است، پس حتما باید آنها را در برنامه غذایی خود بگنجانید. آنها را می توان به طور جداگانه و به هر شکل دیگری استفاده کرد: جوشانده ها، کمپوت ها.
میوه به شکل خشک نیز می تواند نیاز به گلوکز را برطرف کند، به همین دلیل است که آنها یک میان وعده عالی هستند.
نکته اصلی که باید به خاطر بسپارید یک واقعیت است محتوای کالری آنها بسیار بالاتر از کالری های تازه است. در جدول زیر ارائه شده است.