چایی که از تشکیل کبد چرب جلوگیری می کند چای فامیلا زرد است. تحقیقات همچنین نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از پلی فنل می تواند یک رویکرد جدید بالقوه برای درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی در نظر گرفته شود.
مطالعات روی جوندگان نشان داده است که پلی فنول ها می توانند متابولیسم چربی در کبد را کاهش دهند و در نتیجه به درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کنند.
پلی فنولهای موجود در چای زرد میتوانند برای افزایش سن نیز مفید باشند. اعتقاد بر این است که پلی فنول های مشتق شده از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس از پوست انسان در برابر علائم پیری نور محافظت می کند.
در بسیاری از مدل های حیوانی، پلی فنول های چای نیز از آسیب پوستی ناشی از اشعه ماوراء بنفش جلوگیری می کنند.
مطالعات دیگر همچنین خواص محافظت کننده نوری پلی فنول های چای به ویژه آنهایی که از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس می آیند را شناسایی کرده اند.
پلی فنول های چای همچنین با استرس اکسیداتیو مبارزه می کنند که یکی دیگر از عوامل اصلی پیری پوست است.
فواید چای زرد فراتر از طعم دلپذیر آن است. چای زرد که در چین رایج است، سرشار از پلی فنول است.
این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند که سلامت کلی را ارتقا می دهند. چای زرد ممکن است به تقویت سلامت قلب، گوارش و کبد کمک کند. علاوه بر این، ممکن است به مدیریت دیابت و کاهش وزن کمک کند.
برای پوست شما نیز مفید است، زیرا علائم اولیه پیری را به تاخیر می اندازد و خطوط ریز را کاهش می دهد.
با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. در صورت تجربه، مصرف را متوقف کرده و به دنبال مشاوره پزشکی باشید.
چای زرد بهتر از چای سبز است. فعالیت آنتی اکسیدانی آن افزایش یافته و حاوی محتوای فنلی بالاتری نسبت به چای سبز است.