در حقیقت سماور برقی برای گرم کردن آب استفاده می شود که می توان از آن برای تهیه قهوه یا چای استفاده کرد.
طراحی تزئینی آنها باعث شده بسیاری از سماورها به مجموعه ای محبوب تبدیل شوند. دو نوع اصلی وجود دارد: سنتی و الکتریکی.
استفاده از برق ساده تر است، اما سنتی بیشتر دیده می شود. تنها نوع سماوری که می توان با خیال راحت داخل آن استفاده کرد، مدل برقی است.
بقیه باید در بیرون استفاده شوند، زیرا به شعله های باز نیاز دارند. هر نوع سماوری که دارید، استفاده از آن برای گرم کردن آب برای چای یا قهوه یک فرآیند ساده است.
سماور را به برق وصل کنید. اگر از مدل برقی استفاده می کنید این مرحله را انجام دهید. در غیر این صورت از این مرحله صرف نظر کنید.
زغال چوب را داخل دودکش داخل سماور قرار دهید. بعد از اینکه آخرین تکه زغال را داخل آن گذاشتید، زغال های شعله ور را روشن کرده و روی بقیه بریزید.
با این کار بقیه سوخت آتش می گیرد. همچنین می توانید سعی کنید کاغذهای شعله ور را داخل دودکش بالای زغال بریزید تا آتش روشن شود.
اکستنشن دودکش را (اگر همراه مدل سماور شما وجود داشت) در بالا قرار دهید. این کار سرعت جوشیدن آب را تسریع می کند.
مقدار کمی آب جوش در قابلمه بریزید تا یک چای غلیظ شود. آب با باز کردن اسپیگ به بیرون ریخته می شود.
بگذارید چای برای چند دقیقه غلیظ شود. مقدار کمی از چای را در یک فنجان بریزید و آب جوش سماور را روی چای اضافه کنید تا فنجان پر شود.
قوری را روی سماور قرار دهید تا گرم بماند. پسوند دودکش را بردارید و آن را با کلاهک جایگزین کنید تا زغال چوب از بین برود.